Publicitat
Publicitat

CCOO PV i ADICAE convoquen assemblees informatives sobre les clàusules sòl


El procés de reclamació a les entitats bancàries dels interessos abusius fixats per clàusules sòl en els préstecs hipotecaris s'arrossega des de fa bastants anys. Els recents pronunciaments dels tribunals europeus han posat punt final a aquesta pràctica usurera i han obert diverses vies de rescabalament. D'una banda està la judicial, que sempre serà una opció per a tota persona afectada, i per una altra, l'extrajudicial, adoptada pel Govern a través del RDL 1/2017 de 20 gener.

Ambdues actuacions resulten compatibles i fins i tot poden escalonar-se en el temps, però en qualsevol cas requereixen d'un assessorament previ que identifique amb absoluta certesa en quina suposat es troba la persona afectada: quantitats degudes, models de reclamació, obligacions que s'adquireixen i un llarg etcètera que les entitats bancàries no van a deixar d'explorar.

En aquest context, des de CCOO País Valencià s'ha obert per a tota la seua afiliació una primera línia d'atenció, al costat de l'associació d'usuaris de bancs, caixes i assegurances (ADICAE) amb la qual es manté un conveni de col·laboració des de 2010.

Per a poder aproximar al màxim l'atenció, s'han programat assemblees informatives en les quals s'exposarà tota la casuística que hi ha al voltant dels préstecs hipotecaris, així com les diferents propostes d'intervenció. Pots triar la que et resulte més propera:

Castelló: 21 febrer, 18 h, en la seu de CCOO, plaça Les Aules núm. 6 (12001)

València: 21 febrer, 18 h, en la seu de CCOO, plaça Nàpols i Sicília núm. 5 (46003)

Alacant: 22 febrer, 18 h, en la seu de CCOO, avinguda Salamanca núm. 33 (03005)

Elx: 23 febrer, 18 h, en la seu de CCOO, c/ Illueca núm. 2, polígon industrial Carrús (03206)


 

Comentaris

un indignat mes valencia
2.

Senyors de CCOO, anem a anar a estes reunions a preguntar-los a vostes i a ADICAE per que colaboren junts. Esta associacio està abusant dels seus faeners en tot l'Estat Espanyol. No miren cap a atre costat.

  • 1
  • 0
HemanoSol Sol
1.

Muy CCOO de la mano de una asociacion sentenciada en muchos juzgadas, muy bien. Si CCOO quiere seguir manteniendo es descredito debe seguir haciendo cosas de estas. Le debería dar vergüenza a CCOO CV colaborar con esta asociacion castigada por sus abusos laborales...es casi seguro que alguien de CCOO tienen intereses en Adicae o alguien en Adicae tiene intereses en CCOO.
A la batería Sra García ¡¡¡

  • 0
  • 0

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat