Publicitat
Publicitat

IV trobada de teatre


IV trobada de teatre en l'educació a 'espacio inestable'

'Espacio Inestable'
'Teatro de lo inestable', el Master de teatre aplicat, AVEC teatre, amb la col·laboració de la Federació d'Ensenyament de CCOO del País Valencià, tenim el plaer de convidar-vos a participar en la​​ IV trobada de teatre en l'educació a espacio inestable, que està programada per a la setmana del 3 al 6 d'abril, sens dubte, un dels moments culminants del curs per a inestables por la educación. Enguany,  plantegem quatre jornades, de dilluns a dijous, on els grups interessats podran veure un espectacle o exhibir-lo, després faran  tallers amb professionas de les arts escèniques i/o la pedagogia, i acabaran dinant al Jardí del Túria. Tot en un ambient de festa, de participació social, de reivindicació de l'educació artística, mitjançant la convivència de grups diferents que fan teatre o gaudeixen del teatre als nostres instituts o escoles; tot això a les nostres instal·lacions del carrer Aparisi i Guijarro, 'espacio inestable', sala el graner i la seu de CCOOPV.

Si voleu participar com a espectadors: només heu d'omplir el formulari penjat en la nostre web, ací us deixe l'enllaç:

http://www.espacioinestable.com/sec/22

Si voleu participar com a exhibidors: us convoquem a una reunió per tal de configurar el calendari de la IV trobada dilluns 13 de febrer a les 17:30h en 'espacio inestable'. Ara bé, per favor, heu de comunicar la vostra assistència a eixa reunió mitjançant resposta a aquest correu. En cas de resultar-vos impossible acudir, però teniu el desig d'exhibir, només heu de indicar-lo en una resposta a aquest correu.

Com a material per animar-vos, us oferim aquest enllaç, el video de l'edició de 2015, visionar-lo és una bona manera de fer-vos una idea de què fem i de com s'ho pasem els alumnes:​​
 

Us recordem, a més, que l'activitat té un preu de 3 euros per alumne, diners destinats per complet a la organització i desenvolupament de la trobada.

Després d'omplir el formulari, ens posarem en contacte amb vosaltres per tal de confirmar dates i número d'alumnes.

Així doncs, esperem la vostra participació, sense vosaltres tot aquest esforç no paga la pena.

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat