Publicitat
Publicitat

Una alumna de l'IES Enric Valor guanya el sisè concurs "Geomàtica València 2015" de la Universitat Politècnica de València.


Tretze alumnes de la classe de 3ºESO B han participat en la sisena edició del concurs "Geomàtica València 2015" promogut per la  E.T.S.I.G.C.T. (Escola Tècnica Superior d'Ingenieria Geodèsica, Cartogràfica i Topogràfica) de la Universidat Politècnica de València.
 
El concurs consistia en la realització d'un qüestionari on line que barrejava preguntes promocionals de la UPV amb algunes tècniques i eines que desenvolupa la Geomàtica, per després realitzar una fotografia sobre el tema.
 
El resultat d'aquest concurs ha estat formidable per a la nostra alumna  Rosario Baeza Mellinas que ha guanyat el primer premi amb la seua fotografia titolada: "Trobant un destí". El premi consisteix en l'entrega d'un ordenador portàtil que el dia 26 de juny se li entregarà a la ETSIGCT de la UPV. Per la seua part el professor de l'IES, Antoni Ramos ha guanyat el premi a la participació al mateix concurs.
 
Podeu accedir en aquest enllaç als resultats del concurs: 
 
Aquesta experiència ens ha servit per descobrir tot un fum de possibilitats que ofereix la geomàtica; disciplina que fa ús de tècniques per a obtenir informació espacial amb la tecnologia GPS, làser, ràdar, imatges per satèl.lit, topografia i sistemes d'informació geogràfica (SIG) en general. A més hem comprobat com hi ha a l'IES gent com Rosario que té una gran sensibilitat i imaginació.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat