Publicitat
Publicitat

Sens embussos dialectals

Resultado de imagen de fotos de animales de carga
Com volem que ens tinguen estima si els tractem com si foren bèsties de càrrega, com volem formar noves generacions si no ens importa deixar morir de fam o ofegats a nens de tot arreu del món, sol per no alleugerir una mica la butxaca.
 
Clar que si a casa nostra no fiquem el punt adequat de sensibilitat o solidaritat en el necessitat com anem a fer-ho amb els refugiats sirians, amb la gent que creua en patera el Mediterrani desprès de creuar el desert patint misèries de tot tipus.

 En molts desnonaments, els que he vist a través de la tv, he vist grups de 20 o 30 persones recolçant als desnonats, he vist un grup de polícies com si anaren a la guerra antiterrorista i uns dos o tres funcionaris de punt en blanc del jutjat. Poca gent recolça de fet eixa injustícia, vore tirar fora de sa casa a persones soles i amb més de 80 anys, sobretot eixa gent que a la setmana es pega colps al pit, polícies que amb l'excussa de cumplir ordres semblen, vaig a dir-ho més fi no siga que..., que amb l'excussa de cumplir ordres a vegades trenquen les mínimes regles de consideració social amb els iguals i per darrer els senyors de punt en blanc, cagats de por, cagats de vore segons sa imaginació un grup de salvatges esperant-los amb fletxes i llances. Està estimats lectors és una de les darrers i per desgràcia continuada estampa de l'Espanya del present, una de tantes on el sentit comú dona pas al poder ilímitat de la oligarquia en aquest cas representada generalent per la banca, oligarquia que oblida que continua viva gràsies al poble, ben dit seria gràsies als polítics corruptes i al poble covard i lelo.

Resultado de imagen de fotos de gente cobarde
Llavors no deu a ningú semblar-li rar, vegent l'escopeta nacional, que en nos territori tractem i de quina manera als extrangers, perdó no tots, als que venen com a turistes és llepem fins i tot el cul, als que venen buscant una nova oportunitat, a eixos els tractem com animals, clar que no tots però si la gran majoria.
 
Un humil servidor és cansat de dir-ho Sempre hi hauran pobres i rics però aquells que governen/legislen lleis deurien ser justs entre les diferències, deurien pensar que tots som persones, persones indispensables per a fer funcionar l'estat, persones que amb la butxaca buida o plena deurien ser per igual respectades, tractades i no com ocorreix ara, ara i sempre en este país. Per això la por del ric a que les noves idees que porten la gent de Podemos puguen fer-se realitat. Podem haver-nos explaiat més del normal però el que ningú podrà dir és que no ho he dit clarament, dit sens embussos dialectals part del que està passant en nostra nació.joanalfred

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat