Publicitat
Publicitat

Cal atinar amb temps i amb seny

Resultado de imagen de Cara de tontos    Arturo Perez-Reverte en un article seu parla de Amb mules de vares, ovelles pasives o marranos insatisfets en vegada de ciutadans, no hi ha qui tragui en davant un país Menys mal que hi trobe gent de nivell a favor, ell, A. Perez-Reverte amb uns mots més afinats, i, atinats per l'estil o semblants però amb una mateixa finalitat la de ficar damunt la taula, en l'escrit i sense embussos la realitat del que és passant en Espanya.

Les flors a la natura naixen olorosses, aromàtiques, naixen amb el vigor conseqüent fins que arriva un moment en que tenen a morir, les bèsties des de sa naixença complixen el ritus a les que foren destinades sens alçar el peu del fre per si les mosques, en canvi l'home sempre està alterant la realitat de sa existència buscant una millora egoísta que de moment no te visos de fer-se realitat per cap costat on vullgues mirar.

Resultado de imagen de Cara de tontos   Quines millores socials tenen lloc al meu poble, al meu país, quin reconeiximent cultural i històric els han otorgat els governs pseudo-democàtics, fins on arriva en susdites societats la llibertat legal i la vigilada, quines millores econòmiques, tècniques i socials hi han implantades a fi de que pugam pensar amb un futur millor, pensar que les noves generacions podran viure mitjançant noves iniciatives/lleis d'una manera més tranquila al present.

Tot endarreriment cultural comporta una pas en-rere vers el futur. Quan va vindre el boom de la rajola molts jovents entre els 17 i 22 anys deixaren els seus estudis, la majoria mal aconsellats pels pares, tots per culpa d'errors dels responsables polítics de la docència, errors que permeteren aquesta fugida cap en davant tan fàcil com capciossa de la gent esmentada.

Quan vaig deixar caure en un article allò El boom de la rajola és un frau social manipulat pel gran capital i consentit pels poders polítics. D'on tantes vivendes, com tenen que omplir-se, sol amb una arrivada superior al 350% d'immigrants i de jubilats europeus es podria quiàs omplir/donar el camí correcte a tanta rajola junta Alguns lectors agafaren a rialla les meves afirmacions, alguns no vullgueren voren la realitat de l'afer, no vullgueren creure que tot era un frau estil Maddof, el resultat no ha pogut ser més dolent, més clar, el resultat ha destacat sobretot dües coses, el grau d'egoísme i d'ignorància que impera en gairebè tota la societat espanyola. Algun llestet dirà que en altres països també han passat fets pareguts, no és mentira però no deuen mai amagar la realitat made in spain.joanalfred
Q

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat