Publicitat
Publicitat

Nostra decadència moral

Resultado de imagen de fotos de joanalfred climent

En tots els llocs del món couen faves o siga passen coses inexplicables per a certes ments que generalment caminen lentes i al temps minvades de tota moralitat.

 

El tema que va passar a la Residència de Majors de Carlet sobre la fotografia d'un avi penjant del llit sol ha sigut agafada per la gent a fi de fer una crítica sobre una o determinades persones de la mateixa residència, en canvi s'ha obviat el patiment, s'ha obviat el perquè certes persones pateixen al món com l'avi esmentat. Parlem del que vegem i gairebè sempre sense calcular el perquè de les coses, anem perquè passen realment.

 

Algunes de les acussacions del cas en Carlet apunten a la manca de personal, manca que ha fet a molta gent denominada progre alçar el crit al cel però que oblida la manca d'interès d'eixa gent i altra a pagar més impostos a fi de que l'administració disponga del capital necessari per a dur a terme la busqueda de nous llocs de treball.

 

El que he dit sempre ha sigut un cercle vicios que no te solució, ni tindrà mai mentres les dües parts no es donen la ma de mode més solidari. En el tema de la dependència de la gent gran per exemple hi ha, entra de tot, entra l'amor, l'altruisme de molts familiars i entra per desgràcia la picaresca, no cal extranyar-se del que dic ja que la genètica espanyola és portadora de la mateixa des de l'inici de sa pròpia existència. De tota mena tornem a que tot depen dels diners, depen de l'estat de benestar que tingam, estat que huí no apareix per cap racó.

 

Veritat és que'l estat no deu abandonar com fa a molts dels que necessiten ajuda continua per a dur una vida digna però no oblidem que d'igual manera deuria passar en altres grups marginals, com aquells que són desnonats de sa casa per haver-se quedat sens treball i no poder continuar pagant els rebuts bancaris, com aquells que viuen a l'aire lliure i es tapen del fred a l'hivern amb cartons, com aquells que hi ha dia no mengen les suficients calories.

Resultado de imagen de fotos sobre la decadencia

Cal que mirem d'una vegada el panorama social actual i el nuem en les accions que desenvolupen els polítics per a evitar situacions tan dolentes, cal que ens fiquem en la pell, ens fiquem al fons de l'afer tots i començem per tenir consciència i seny quan anem a votar, quan decidim quines persones em de votar, anem a fer-ho amb la cura conseqüent i no pel color de la zamarreta.

 

No soc partidari del programa, al complet, del PP però no deixe de mirar que en ell hi han persones prou cabals per a dur a cap una bona administració, Cifuentes o Feijo són clars exponents del que parle. Igual passa en altres formacions, en canvi els soques que hi han davant són els que tots és reconeixen millor, són els favorits al vot per a dirigir la nació espanyola, ahí comença l'error, error made in spain, no d'ara sinò de sempre, comença la decadència moral d'aquesta nació.joanalfred

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat