Publicitat
Publicitat

Demanem perdó i fem les coses correctament

Resultado de imagen de fotos de arrepentimiento   Tots tenen en la vida coses en la consciència que no hagueren volgut fer mai, errors que si la gent reflexciona com cal encara que no pots tornar enrere no entenen com arrivaren a fer-los.

 

No és mal tenir consciència de les coses passades ja que t'ensenyen a evitar-les en el present, t'ensenyen a viure de manera possiblement més senzilla però també més plaentera i sincera. T'ensenyen que'ls vicis sol porten coses dolentes, t'ensenyen que la felcitat és una cosa més senzilla del que busquem, és viure l'existència de manera natural i no dintre l''ambit artificial que cavalquem en nostra ment.

 

Hem de canviar tots i possiblement d'abaix a dalt tots els conceptes que teniem de les coses, començant pels detalls més senzills per a passar desprès als més complicats, si volem una nació feta a les noves tecnologies, feta al temps que vivim deguem tots donar els pas precís i el més aviadament possible per a que eixa millora econòmica-social siga una realitat.

 

Ninguna millora que intentem i assolim vindrà gratis, vindrà perquè d'una vegada per totes hem decidit perdre la por i soterrar velles malalties del passat que ens han tapat els ulls i secat el seny, elements aquests imprescindbles on sostenir-se tot allò positiu que busquem.Si hem de començar de nou ho fem i no passa res ja que així ho han fet moltes nacions com per exemple Filandia o Noruega però pensem que quan començem no hi haura volta enrere, pensem que'l passat ha sigut sol un somni que ja ha finiticat, si en nos vida no puguem tornar als inicis com ho pot fer l'història. Huí les formes i normes han canviat radicalment sol a fa 50 anys endarrere i que'ls susdits canvits cada vegada es fan més rapids doncs hem de prepar-nos tots i per a tot, cascú en sa faceta/tasca a fi de no quedar-nos fora de joc. Hem de treballar a fi de no escometre accions punibles, accions que afecten negativament al conjunt social i ser el més solidari possible sol així evitarem que nos consciència continue perseguint-nos, al menys en la forma que ho fa.joanalfred 17/01/17

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat