Publicitat
Publicitat

Aclarint-nos som monàrquics o republicans

Resultado de imagen para fotos de la familia real española   Encara seguim com en l'època franquista, seguim escoltant el pesat discurs del rei i els polítics llepaculs lloant aquest nou miracle de la paraula, lloant com diuen en el PSOE l'igualtat del rei amb els mil.lers de desnonats anuals, l'igualtat dels fills/lles del rei en la quantitat de nens que no menjen el suficient, impressionant idiotessa però tractant-se de nos polítics és natural. Del que diu Pablo Casado,PP, no val la pena donar una opinió ja que aquest senyor és l'extrem de l'extrem. De Cs el partit fill que diu el partit pare, el PP, no podiem esperar miracles, ni embussos naturals sol viratges camuflats en la mentida.

 

El rei personalmen ha donat una lliça inquívoca del seu posicionament amb el capital, amb el neolliberalisme que practica el PP i res més. El rei com a cap d'estat ha oblidat la seva neutralitat, ha oblidat ser i demostrar ser el rei de tots els espanyols dels menys benestants sobre tot.

 

Sens ànim d'ofendre a ningú però diguent el que pense, el que pense molts espanyols amb sentit comú ja va seguint temps de que mitjançant un referendum el poble diga el que vol, diga si vol monarquia o república. Singularment soc contrari a que una persona siga de naixença diferent a les demès, tots tenim el mateix color de la sang i per tant els mateixos drets a ser o poder ser caps d'estat i sempre durant un temps determinat renovable màxim dües vegades no més.

Resultado de imagen para foto de bandera republicana española

Em pregunte desprès de dir el que pense com en aquestanació encara hi ha que creu en institucions que a la llarga sol ha dut a la nació espanyola desgràcies, han dut absolutisme i frases tan ridídules com Rei per la gràcia de Déu. En qualsevol família sempre naix un cigró negre llavors per obligació com anem a donar els espanyols el vist i plau a qualsevol persona el càrrec de cap d'estat sol per tindre sang blava, blava de tinta igual que la sepia, sol persones preparades al límit poden/deuen ocupar aquests càrrec. El mateix passa en els polítics, no tots valen per a dirigir una corporació municipal, una comunitat, un país i no valen entre altres raons per ser esclaus dels ideals de sa partit, per no tenir llibertat d'honrar al poble per igual, a tot el poble sens excepcions, persones que lluiten contra el salvajisme, contra la boja bestiessa que representa el capital en totes les desigualtats que per exemple hi ha a Espanya o arreu de tot el món i sincerament això no ho vorem en les ràncies, velles monarquies del continent europeu, als fets em remetisc, fets tan reals com la vida mateixa estimat lector.joanalfred

Comentaris

joanalfred castelló de la ribera
2.

Perdò si us plau Miquel l'apartat de comentaris no funciona com cal. Tens tota la raò però el qui no sap més i endamunt ho fa aviat li passen aquestes coses.joanallfred

  • 0
  • 0
Miquel
1.

Joanalfred, per favor, dues cosetes:

Primer: per què eixa lletra? És molt incòmode llegir un article així.

Segon: podries haver-te assessorat i no cometre tantes faltes.

En un mitjà com aquest, que té tanta cura del nostre català, desentona molt un article amb tantes faltes.

Per descomptat, totalment d'acord amb el contingut.
Salut i República.

  • 1
  • 0

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat