Publicitat
Publicitat

Menys impossar preceptes i més ......

Resultado de imagen de fotos de joanalfred climent

 

Cal més pensar en solucions que ajuden a caminar al conjunt del poble i no en fer atacs que no beneficien a ningú.

 

 

Senyor Pablo Iglesias es pot ser revolucionari sense abandonar la religió, no es deu impossar mai cap precepte tot més ensenyar-lo, aconsellar, impossar és feixisme vinga de la dreta, vinga d'esquerres aquí l'únic que val és respectar-se uns i altres, un món on tots caminen per la mateixa senda deu ser prou avorrit, un món on no pugues expossar i debatir idees és un món tirà i en això cal tenir molta cura si volem una canvi a positiu, i hem d'anar amb cura perquè la llibertat mai deu ser trepijada per cap valor, deu ser recolçada i recolçar significa ajudar, significa respectar, significa ser solidari, oki.

 

És veritat que dintre de les religions, de totes a l'igual que tots els partits polítics tenen en sa interior cigrons negres però cal mirar la part positiva, la d'altres i la teva pròpia. Mire, la míssa que fan en la segona cadena mai l'he siguit, m'estime anar a l'esglèssia, però hi han persones majors i malaltes que els ve molt be per a complir en allò que creuen, mire vosté que altres persones puguent no ho miren i no passa res, ahí en eixes dües formes de mirar i actuar estriba la força, la llibertat d'acció.

 

N'hi ha gent que va a míssa i demonitza a Podemos un humil servidor creu que són dos coses diferents i compatibles al temps. Clar que hi hauran topades de vegades i llavors ma consciència és la que impondra per dal de tot el meu criteri però això passa arreu en molts més casos de la vida quotidiana i ningú li dona importància, no la donen perquè realment no en té. Les pors a ser descobert en algo/en un quelquom no desitjat fan molt tirar la pedra i amagar la ma.

 

També veig una falàcia que alguns partits de dreta hagin ficat el crit al cel pel tema, partits que tenen en teoria creences religioses però que en la pràctica no les segueixen al peu de la lletra i ho fan per motius plurals, principalment l'econòmic o siga que també es desvien a conveniència.

 

Per darrer senyor Iglesias viure sol per atacar els errors aliens com he vingut diguent i no curar-se els pròpis és senyal de feblessa, és signe de disccurrir poc a fi de sanar els afers que pateix la nació, per això cal anar en cura i de tan en tan pensar més en solucions globals que en atacs d'eixe tipus.joanalfred

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat